Filtrer
Øreheng i hvitt gull med diamanter 0,43 ct
Et par luksuriøse og vakre øreheng til Joy by Thune i hvitt gull. Ørehengene er fattet med glitrende diamanter i to ulike slip. På hver øreynt er det én større smaragd-slipt diamant som er omkranset av  12 brilliant-slipte. Diamantene utgjør til sammen 0,43 ct og er i kvaliteten W/SI. Lekre øreheng som vil trekke til seg oppmerksomhet!

13 835,-
Øreheng i hvitt gull med bergkrystall
Elegante og tidløse øreheng i gull fattet med klare bergkrystaller. Et lekkert tilbehør som passer til alle antrekk og anledninger.Ørepyntene er i hvitt gull og er fattet med bergkrystaller på til sammen 0,49 carat. Kan henges på våre creoler fra Joy by Thune, se hele kolleksjonen her.

2 195,-
Øreheng i hvitt gull avlang med diamanter 0,25 ct
Et par lekre øreheng til Joy by Thune i hvitt gull. Ørepyntene er formet som to avlange sirkler som er fattet med glitrende brilliant-slipte diamanter på til sammen 0,25 ct. Elegante og tidløse øreheng som vil glede i lang tid! 

8 995,-
NYHET
Øreheng i hvitt gull med blå topas 3,30 ct
Et par vakre øreheng i hvitt gull fra vår Joy by Thune-kolleksjon. Ørehengene er fattet med lekre topaser i en nydelig blåfarge på til sammen 3,30 ct. Ørehengene kommer uten øreringer, de passer perfekt til valgfrie Joy-creoler, se her for utvalget vårt.

4 475,-
Øreheng i gult gull med diamanter og blå topas
Et par vakre øreheng i gull fattet med diamanter og topaser i en nydelig, dus blå farge. Et perfekt tilbehør som gir et varmt og sommerlig uttrykk.Ørehengene er i 585/14k i gult gull og er fattet med diamanter på til sammen 0,10 carat. Topasene utgjør 19,28 carat totalt.

7 195,-
NYHET
Øreheng i gult gull med blå topas 3,30 ct
Lekre øreheng til vår Joy-kolleksjon i gult gull. Ørehengene er fattet med vakre topaser i en nydelig blåfarge. Topasene utgjør til sammen 3,30 ct. Øreringer følger ikke med, disse hengene kan brukes sammen med våre Joy-creoler, se utvalget her. 

4 475,-
NYHET
Øreheng i gult gull med rosenkvarts 3,30 ct
Et par vakre øreheng fra vår Joy by Thune-kolleksjon. Ørehengene er i gult gull og er fattet med to rosenkvarts-stener i en fantastisk rosa farge. Fargestenene utgjør til sammen 3,30 ct. Disse kan brukes på våre Joy-creoler, se her for vårt utvalg. 

5 345,-
Øreheng i hvitt gull med blå topas
Et par flotte øreheng fattet med topaser i en nydelig lys blå farge. Ørepyntene kan henges på våre creoler fra Joy by Thune.Øredobbene er i hvitt gull og er fattet med blå topaser på til sammen 0,69 carat. Se her for flere fargerike øreheng til Joy-creolene.

2 495,-
Øreheng i gult gull med sort agat og perle
Eksklusive og unike øreheng fra vår kolleksjon Joy by Thune. Ørehengene er i gult gull og kommer med sort agat og dråpeformet ferskvannsperler.Disse henges på valgfri Joy øreringer, her finner du utvalget i gult gull.

4 525,-
Sort agat øreheng Joy by Thune
Lekre øreheng i gult gull fattet med sort agat. Ørehengene er fra vår jubileumsserie Joy by Thune. Her kan du henge dine valgfri øreheng på Joy øreringer. Øreringene kommer med og uten diamanter.Øreheng fra Joy by Thune har de lekreste smykkestener fattet i gull, oppdag det store utvalget her.

3 945,-
Øreheng i gult gull med diamanter 0,45 ct
Vakre og eksklusive øreheng fra vår Joy by Thune kolleksjon. Ørehengene er i gult gull og er fattet med glitrende diamanter i to forskjellige slip; både brilliant og smaragd. Dette gir et spennende spill i ørepyntene som vil trekke til seg oppmerksomhet!Ørehengene er fattet med 24 brilliant-slipte diamanter som til sammen utgjør 0,16 ct samt to smaragdslipte diamanter som utgjør 0,29 ct. Hengene kan hektes på våre Joy by Thune creoler, se her for vårt utvalg i gult gull.

13 835,-
Hvitt gull øreheng med ametyst
Vakre øreheng i hvitt gull. Kvadratiske ametyster er innfattet i ørehenget.Ørehenget kan matches med creoler fra kolleksjonen Joy by Thune. Vi anbefaler øreringer av hvitt gull, både med og uten diamanter. Les mer om Joy serien og de ulike produktene her.

4 525,-
Øreheng i gult gull med barokkperler
Et par lekre ørepynter med perler i den svært populære barokk-stilen. Et trendy tilbehør som piffer opp antrekket!Ørepyntene er i gult gull og er utsmykket med ferskvannsperler i barokk-stil. Merk at ørehengene selges alene, uten øreringer. For flere fargerike ørepynt, se her for vår Joy by Thune kolleksjon.

2 195,-
Øreheng i hvitt gull med sort agat og perle
Eksklusive og unike øreheng fra vår kolleksjon Joy by Thune. Ørehengene er i hvitt gull og kommer med sort agat og dråpeformet ferskvannsperler. Vi elsker kombinasjonen av sort agat, perle og hvitt gull!Disse kan henges på valgfri Joy øreringer, her finner du utvalget i hvitt gull.

4 525,-
Øreheng i gult gull sirkler med diamanter 0,25 ct
Et par lekre øreheng til Joy by Thune i gult gull. Ørepyntene er formet som to sirkler, den ene rund og den andre avlang. Disse er fattet med glitrende brilliant-slipte diamanter på til sammen 0,25 ct. Elegante og tidløse øreheng som vil glede i lang tid! 

8 995,-
Øreheng grå perler
Øreheng med grå ferskvannsperler. Perlene har dråpeform og er festet i hvitt gull.Ørehenget kan brukes til creolene i hvitt gull, med og uten diamanter. Disse får du også med hvite perler. Bli inspirert og les mer om våre Joy produkter her.

2 345,-
Rosenkvarts øreheng i gult gull for Joy
Øreheng i gult gull med en nydelig sten i rosa rosenkvarts. Med Joy by Thune kan du mikse og matche etter antrekk og anledning. Øreringene selges separat, og du får dem både med og uten diamanter.Dette er vakre heng som passer perfekt til Joy øreringer.

3 450,-
Øreheng i gult gull med diamanter og grønn ametyst
Et par nydelige øreheng fattet med diamanter og ametyst i en fantastisk, dus grønn farge. Et sommerlig tilbehør som trekker til seg oppmerksomhet.Ørepyntene er i 585/14k gult gull og er fattet med diamanter på til sammen 0,10 carat. Merk at ørehengene selges alene, uten øreringer. Se her for hele vår Joy by Thune kolleksjon.

6 795,-
Joy øreheng diamanter og Sky blue topas i gult gull
Vakre øreheng i gult gull med diamanter og Sky blue topas i en fantastisk lys blå farge! Topasene er på totalt 4,92 ct, og 44 brilliantene som er fattet rundt utgjør til sammen 0,18 ct W.SI.Disse ørehengene passer perfekt til å henge på dine Joy øreringer, eller et par vakre enstens diamantøredobber. Les mer om vår kreative smykkeserie Joy by Thune her.

9 995,-
Joy øreheng i hvitt gull med barokkperler
Elegante og tidløse øreheng fattet med moderne og stilige perler i barokk-stil, fra Joy by Thune. Et allsidig tilbehør som kan brukes til alle anledninger, og som aldri går av moten!Ørepyntene er i hvitt gull og er utsmykket med ferskvannsperler i barokk-stil. Ørehengene selges alene, se her for våre matchende Joy by Thune creoler.

2 195,-
Joy anheng med blå topas
Nydelige blå topas sten, fattet i en gult gulls fatning. Anhengene er lekre til dine Joy øreringer eller anhengslås. Joy anheng kan du bytte ut så de alltid matcher ditt antrekk og humør.Joy - miks din favoritt! Dette er serien hvor du mikser og matcher dine unike favorittsmykker. Les mer om våre Joy smykker og ulike kombinasjoner her.

4 875,-
Runde øreheng blå topas Joy by Thune
Øreheng med runde topas i en dus blåtone. Disse innfattet i hvitt gull.Disse kan kombineres med øreringene og anhengslåsen i serien Joy by Thune. Her kan du kombinere creoler og øreheng etter eget ønske, les mer om vår Joy serie her.

2 565,-
Øreheng for Joy i gult gull med diopsid
Lekre øreheng i gult gull fattet med diopsid-stener i en nydelig grønn farge. Kombinasjonen av gullet og fargen på stenen gir et varmt og spennende inntrykk som trekker til seg oppmerksomhet. Et herlig tillegg til det brede utvalget til Joy by Thune.Øredobbene er i gult gull og er fattet med octaviansk-slipte diopsid stener som til sammen utgjør 1,30 ct. Joy by Thune er merket for deg som elsker å utforske ulike farger og uttrykk, se her for hele kolleksjonen. Ørehengene passer til våre Joy-øreringer, se her for utvalget.

2 900,-
Joy øreheng med diamanter og perler 0,16 ct
Elegante og eksklusive øredobber i hvitt gull. Dette er vedheng i serien Joy by Thune, og kan festes på dine Joy øreringer eller enstensørepynt. Øredobbene har to sirkler som er fattet med nydelige diamanter som til sammen utgjør 0,16 ct. Under sirklene er det festet to vakre ferskvanns kulturperler. Klassiske ørepynt som aldri vil gå av moten!Ferskvannsperlene har en diameter på 11 mm. Kombinasjonen av diamanter og perler er sikker vinner som vi aldri blir lei!

12 790,-