Meny

Rado

Rado er et eksklusivt sveitsisk klokkemerke, spesielt kjent for sine keramiske klokker. Kvaliteten er av ypperste klasse, og har også høstet priser for sitt spesielle og enkle design. For et større utvalg av Rado, besøk våre butikker i Stortingsgaten, Majorstuen, Sandvika, RøaStoro, StrømmenSki, Lagunen og Jessheim.

Rado klokker hos Thune

Rado sine klokker er særlig kjent for sin high-teck keramikk, med stilig overflate som kan være både metallisk og matt. Klokk..

Rado's Captain Cook ble først lansert i 1962 og er nå tilbake i en moderne versjon. Klokkene bærer preg av..

Klokkene fra True Thinline er Rado's slankeste klokker. De ble først introdusert i 2011. True Thinline-klokkene er sla..

Rado True ble introdusert i 2006 og var den første Rado-kolleksjonen til å kombinere både matt og polert høyteknologisk kera..

Rado Centrix kolleksjonen har sofistikert form og design som gir klokken et lukseriøst uttrykk. Klokkene har lette og komfortab..

Den komplekse monoblokk kassen til Rado HyperChrome representerer et gjennombrudd i teknologi, samt et skritt fremover i design...

Den første kolleksjonen fra Golden Horse kom i 1957 og Rado er nå tilbake med ny kolleksjon. Kolleksjonen skal r..

Med Rado Integral ble høyteknologisk keramikk introdusert for klokkeverden. Kolleksjonen har Rado sin karakteristiske fleksibil..

Ceramica er Rado sin ikoniske høyteknologiske keramikk-kolleksjon. Med sin tydelige geometriske form er klokkene fra kolleksjon..

Rado Coupole Classic kolleksjonen består av moderne ur med vintagefølelse. Klokkene er inspirert av Rado klokker fra 60-tallet..

Rado var de første til å finne opp firkantede, høyteknologiske keramiske klokker. Klokkene fra True Squar..

DiaMaster-familien er en stilig og elegant versjon av Rado sine ultralette klokker. DiaMaster har hentet inspirasjon fra klassis..

close

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.