Meny

Rado

Rado er et eksklusivt sveitsisk klokkemerke, spesielt kjent for sine keramiske klokker. Kvaliteten er av ypperste klasse, og har også høstet priser for sitt spesielle og enkle design. For et større utvalg av Rado, besøk våre butikker i Stortingsgaten, Majorstuen, Sandvika, Storo, Ski og Oslo Lufthavn Gardermoen.

Rado Centrix kolleksjonen har sofistikert form og design som gir klokken et lukseriøst uttrykk. Klokkene har lette og komfortab..

Rado True ble introdusert i 2006 og var den første Rado-kolleksjonen til å kombinere både matt og polert høyteknologisk kera..

Rado Coupole Classic kolleksjonen består av moderne ur med vintagefølelse. Klokkene er inspirert av Rado klokker fra 60-tallet..

Den komplekse monoblokk kassen til Rado HyperChrome representerer et gjennombrudd i teknologi, samt et skritt fremover i design...

DiaMaster-familien er en stilig og elegant versjon av Rado sine ultralette klokker. DiaMaster har hentet inspirasjon fra klassis..

Ceramica er Rado sin ikoniske høyteknologiske keramikk-kolleksjon. Med sin tydelige geometriske form er klokkene fra kolleksjon..

Med Rado Integral ble høyteknologisk keramikk introdusert for klokkeverden. Kolleksjonen har Rado sin karakteristiske fleksibil..

Rado sine klokker er særlig kjent for sin high-teck kermaikk, med stilig overflate som kan være både metallisk og matt. Klokk..

close

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.