Meny

Rado

Rado er et eksklusivt sveitsisk klokkemerke, spesielt kjent for sine keramiske klokker. Kvaliteten er av ypperste klasse, og har også høstet priser for sitt spesielle og enkle design. For et større utvalg av Rado, besøk våre butikker i Stortingsgaten, Majorstuen, Sandvika, Storo og Oslo Lufthavn Gardermoen.

Den komplekse monoblokk kassen til Rado HyperChrome representerer et gjennombrudd i teknologi, samt et skritt fremover i design...

DiaMaster-familien er en stilig og elegant versjon av Rado sine ultralette klokker. DiaMaster har hentet inspirasjon fra klassis..

Ceramica er Rado sin ikoniske høyteknologiske keramikk-kolleksjon. Med sin tydelige geometriske form er klokkene fra kolleksjon..

Med Rado Integral ble høyteknologisk keramikk introdusert for klokkeverden. Kolleksjonen har Rado sin karakteristiske fleksibil..

Rado True ble introdusert i 2006 og var den første Rado-kolleksjonen til å kombinere både matt og polert høyteknologisk kera..

True Thinline er den tynneste keramiske klokken som Rado noensinne har produsert. Kvartsmodellene måler bare 4,9 mm og er verde..

Rado Centrix kolleksjonen har sofistikert form og design som gir klokken et lukseriøst uttrykk. Klokkene har lette og komfortab..

Rado Coupole Classic kolleksjonen består av moderne ur med vintagefølelse. Klokkene er inspirert av Rado klokker fra 60-tallet..

keyboard_arrow_up
close

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.