Meny

Klokker

Hos Thune finner du høy faglig kompetanse og et stort utvalg kjente klokkemerker i våre butikker. Ved nettkjøp får du gratis levering hjem til deg. Finn din klokkefavoritt blant urmerkene nedenfor.

Vi har utvalget når du ønsker deg en ny klokke. Enten det er et sveitsisk kvalitetsur, eller et tidsriktig moteur. Vi viser et..

Breitling har vært en meget anerkjent leverandør av sveitsiske kvalitetsur siden 1884, og har spilt en ledende rolle i utvikli..

Siden 1888 har Certina hatt kontinuerlig fokus på teknisk innovasjon, høy presisjon og pålitelighet. Certina er en sveitsi..

Siden 1860 har Chopard levert sveitsisk håndtverk av høyeste klasse. Med fokus på modernisert teknologi og eksklusivt desi..

Daniel Wellington brukes av menn og kvinner verden over. Kjent for sitt detaljorienterte design med preg av minimalisme og presi..

Selskapet Girard-Perregaux har nylig feiret sitt 225 års jubileum som en av verdens mest eksklusive og innovative klokkemerker.

Glashütte Original har historie tilbake til 1845, året hvor de første klokkemakerne slo seg ned i Glashütte.

Med over 180 års erfaring er sveitsiske Longines blitt et av verdens største klokkemerker. Merket er særlig kjent for desi..

Michael Kors skaper tidsriktige klokker, og er med på å sette agendaen i det internasjonale markedet når det kommer til mo..

NOMOS Glashütte kombinerer tradisjonelt håndverk med moderne design. Klokkene har vunnet en rekke priser siden merket ble e..

I mer enn 160 år har sveitsiske Omega levert urverk for tidfesting av utrolige begivenheter, både under vann og i verdensro..

Paul Hewitt henter sin inspirasjon fra den maritime livsstilen ved Nord-Tysklands kyst. Livlige farger kombinert med nautiske de..

Rado er et eksklusivt sveitsisk klokkemerke, spesielt kjent for sine keramiske klokker. Kvaliteten er av ypperste klasse, og ..

Automatikk mekaniske ur trenger jevnlig bevegelse for at urverket skal holdes i gang. Uten bevegelse over en periode må du stil..

Klassisk, elegant, uavhengig. Denne beskrivelsen har vært synonymt med Raymond Weil i over 30 år. Raymond Weil har alltid l..

Finske Suunto ble etablert i 1936, og ligger i forkant når det gjelder design og innovasjon av sportsklokker. Suunto hjelper ev..

Med over 150 års erfaring har sveitsiske TAG Heuer blitt et verdensledende og anerkjent klokkemerke. Klokkeprodusenten har m..

Tissot er et av verdens største klokkemerker, og har lang fartstid med produksjon i Sveits tilbake til 1853. Tissot leverer ..

Klassisk, grafisk, fargerikt design. Tory Burch klokkekolleksjon er inspirert av vintage smykker, farger, kunst og reiser. Kl..

Med en smartklokke på ditt håndledd har du umiddelbar tilgang på en rekke funksjoner knyttet til din smarttelefon. Flere aner..

Automatikk mekaniske ur trenger jevnlig bevegelse for at urverket skal holdes i gang. Uten bevegelse over en periode må du stil..

keyboard_arrow_up
close

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.