Meny

Klokker

Hos Thune finner du høy faglig kompetanse og et stort utvalg urmerker i våre butikker. Ved nettkjøp får du gratis levering hjem til deg. Finn din klokkefavoritt blant urmerkene nedenfor.

Vi har utvalget når du ønsker deg en ny klokke. Enten det er et sveitsisk kvalitetsur, eller et tidsriktig moteur. Vi viser et..

Med en smartklokke på ditt håndledd har du umiddelbar tilgang på en rekke funksjoner knyttet til din smarttelefon. Flere aner..

Glashütte Original har historie tilbake til 1845, året hvor de første klokkemakerne slo seg ned i Glashütte.

Breitling har vært en meget anerkjent leverandør av sveitsiske kvalitetsur siden 1884, og har spilt en ledende rolle i utvikli..

I mer enn 160 år har sveitsiske Omega levert urverk for tidfesting av utrolige begivenheter, både under vann og i verdensromme..

Selskapet Girard-Perregaux har nylig feiret sitt 225 års jubileum som en av verdens mest eksklusive og innovative klokkemerker.

Meget eksklusive klokker fra sveitsiske Chopard. Vakkert håndtverk av høyeste klasse preger kolleksjonen. Thune er en spesielt..

Med over 150 års erfaring har sveitsiske TAG Heuer blitt et verdensledende og anerkjent klokkemerke. Klokkeprodusenten har med ..

Klassisk, elegant, uavhengig. Denne beskrivelsen har vært synonymt med Raymond Weil i over 30 år. Raymond Weil har alltid lagt..

Med over 180 års erfaring er sveitsiske Longines blitt et av verdens største klokkemerker. Merket er særlig kjent for design,..

Tissot er et av verdens største klokkemerker, og har lang fartstid med produksjon i Sveits tilbake til 1853. Tissot leverer kva..

Certina er en sveitsisk leverandør av eksklusive klokker til dame og herre. Hos Thune finner du et bredt utvalg av disse kvalit..

Rado er et eksklusivt sveitsisk klokkemerke, spesielt kjent for sine keramiske klokker. Kvaliteten er av ypperste klasse, og har..

NOMOS Glashütte kombinerer tradisjonelt håndverk med moderne design. Klokkene har vunnet en rekke priser siden merket ble etab..

Finske Suunto ble etablert i 1936, og ligger i forkant når det gjelder design og innovasjon av sportsklokker. Suunto hjelper ev..

Klokker fra Daniel Wellington passer enhver anledning. Enten du bærer en sort dress, spiller tennis eller er på stranden er Da..

Klassisk, grafisk, fargerikt design. Tory Burch klokkekolleksjon er inspirert av vintage smykker, farger, kunst og reiser. Klokk..

Michael Kors skaper tidsriktige klokker, og er med på å sette agendaen i det internasjonale markedet når det kommer til mote ..

Klokkene fra Paul Hewitt har et klassisk og rent design med maritimt preg. Klokkene har enten 36 mm eller 39 mm urkasse, se till..

keyboard_arrow_up
close

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.