Meny

Girard-Perregaux

Selskapet Girard-Perregaux har nylig feiret sitt 225 års jubileum som en av verdens mest eksklusive og innovative klokkemerker.

Selskapet Girard-Perregaux har nylig feiret sitt 225 års jubileum som en av verdens mest eksklusive og innovative klokkemerker. Girard-Perregaux betrakter sin enestående historie som en forpliktelse. En forpliktelse til å utvikle og tilby ur som i framtiden kan bli ikoner, som er tilfelle med mange av selskapets tidligere modeller helt siden den spede starten av selskapet. Og en forpliktelse til å bevare en stil, et ønske, et minne, en kvalitet og besluttsomhet som har underbygget merkevarens ry gjennom århundrer. Kom innom Thune Stortingsgaten for å se kolleksjonen og en hyggelig klokkeprat.

Lekker klokke fra girard-perregaux
Sporty herreur fra Girard-Perregaux

Vi er stolte av å kunne si at det ikke er noe mystisk ved Girard-Perregaux sin suksess, det er ganske enkelt mer enn to århundre med solid håndverk og perfeksjon. Dette har vært gjeldende helt siden starten i 1791, og de nåværende modellene viderefører denne arven i hvert eneste produkt.

Girard-Perregaux utvikler og produserer alle komponenter in-house. Merket søker perfeksjon, ikke bare gjennom det ytre, men også gjennom det innovative urverket. I 1971 presenterte selskapet det første quartz-uret som noensinne var produsert i Sveits.

Fordi en klokke må være like vakker på innsiden som på utsiden, og fordi absolutt alle små detaljer til et mekanisk urverk må være fullstendig perfekte, blir alle komponenter kontrollert av erfarne fagfolk.

I urverkproduksjonen benytter Girard-Perregaux det siste innen nyskapende teknologi, særlig i utvikling og bearbeiding av urverkets komponenter. For størst mulig nøyaktighet utføres dekorasjon, montering og justering for hånd. Flere måneder ved urmakerbenken er nødvendig for å fullføre disse mesterverkene, selv om de ofte forblir skjult bak urkassen.

Les mer om Girard-Perregaux her.

Girard-Perregaux får du kun hos Thune Stortingsgaten

close

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.