Meny

Tissot

Tissot er et av verdens største klokkemerker, og har lang fartstid med produksjon i Sveits tilbake til 1853. Tissot leverer kvalitet og mangfold, og er et populært merke blant Thunes kunder. Vi er stolte av å være en autorisert forhandler av Tissot. Besøk en av butikkene våre for  å se klokkene eller ta kontakt om du vil bestille en modell du ikke finner i nettbutikken. Utvalget i nettbutikk og fysisk butikk kan avvike. Du kan også besøke Tissot sine offisielle nettsider for komplett utvalg.

Tissot klokker hos Thune

Tissot har i lang tid levert lekre klokker av ypperste kvalitet. Det sveitsiske klokkemerket er solgt i mer enn 160 land, og gir..

Med sin Classic kolleksjonen verner Tissot om hele den klassiske urindustrien i Sveits. Tissot Classic er kjent for sin presisjo..

T-Lady klokkene fra Tissot er dedikert til kvinner som er opptatt av fashion, og trenger et ur som passer til enhver anledning i..

Tissot's utallige samarbeid innen sportsverden er en kilde til inspirasjon. T-Sport kolleksjonen leverer alt du kan ønske deg i..

Tissot Heritage forteller en historie fra fortiden, og appellerer både til den moderne smak og entusiastiske samlere.

Tissot fokuserer på mer enn tradisjonelle sponsoravtaler - de ønsker å tilby best mulig tidtaging underveis i ulike begivenhe..

Tissot T-Touch er en serie dynamiske klokker hvor du aktiverer et interaktivt display ved lett berøringen av safirglasset. En r..

Gull er et av verdens mest verdsatte og verdifulle metaller. Det er blant annet kjent for sin vakre utstråling og mange teknisk..

close

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.