Meny

Tissot

Tissot er et av verdens største klokkemerker, og har lang fartstid med produksjon i Sveits tilbake til 1853. Tissot leverer kvalitet og mangfold, og er et populært merke blant Thunes kunder. Nettbutikken har kun et lite utvalg av modellene. Besøk en av butikkene våre for enda større utvalg.

Med sin Classic kolleksjonen verner Tissot om hele den klassiske urindustrien i Sveits. Tissot Classic er kjent for sin presisjo..

T-Lady klokkene fra Tissot er dedikert til kvinner som er opptatt av fashion, og trenger et ur som passer til enhver anledning i..

Tissot's utallige samarbeid innen sportsverden er en kilde til inspirasjon. T-Sport kolleksjonen leverer alt du kan ønske deg i..

Tissot Heritage forteller en historie fra fortiden, og appellerer både til den moderne smak og entusiastiske samlere.

Tissot fokuserer på mer enn tradisjonelle sponsoravtaler - de ønsker å tilby best mulig tidtaging underveis i ulike begivenhe..

Tissot T-Touch er en serie dynamiske klokker hvor du aktiverer et interaktivt display ved lett berøringen av safirglasset. En r..

Tissot har i lang tid levert lekre klokker av ypperste kvalitet. Det sveitsiske klokkemerket er solgt i mer enn 160 land, og gir..

close

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.