Meny

TAG Heuer

Med over 150 års erfaring har sveitsiske TAG Heuer blitt et verdensledende og anerkjent klokkemerke. Klokkeprodusenten har med høyt fokus på presisjon og prestasjon levert innovative urverk i en årrekke, passende til enhver anledning. Her finner du et lite utvalg av TAG Heuers klokkemodeller. For et større utvalg kan du besøke våre butikker på StortingsgatenMajorstuen, Munch BryggeAker Brygge og Ski.

Det verdenskjente sveitsiske klokkemerket TAG Heuer er kjent for sin presisjon og prestasjon. De har i lang tid levert ur av ypp..

En fusjon av komfort og stil. Link kolleksjonen består av urverk i avant-garde design som sitter komfortabelt rundt håndleddet..

Med TAG Heuers Aquaracer er du sikret eksepsjonell presisjon mens du dykker langt under vannoverflaten. Klokkene har dobbel sikk..

Fart, styrke og presisjon. Carrera kolleksjonen med banebrytende teknologi var først ute med kronograf klokkene spesielt tilpas..

TAG Heuer's Autavia har historie helt tilbake fra 1930-tallet. På denne tiden var Autavia et dashbordinstrument, som ble brukt ..

Avansert teknologi inspirert av Formula 1 racing. Klokkene er båret av profesjonelle sjåfører og racing teams verden over. De..

Monaco kolleksjonen ble for alvor kjent på 70-tallet for den banebrytende kronograf-funksjonen innebyd i firkantede urkasser, b..

close

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.