Meny

TAG Heuer

Med over 150 års erfaring har sveitsiske TAG Heuer blitt et verdensledende og anerkjent klokkemerke. Klokkeprodusenten har med høyt fokus på presisjon og prestasjon levert innovative urverk i en årrekke, passende til enhver anledning. Her finner du et lite utvalg av TAG Heuers klokkemodeller. For et større utvalg kan du besøke våre butikker på Majorstuen, Munch BryggeAker Brygge, Ski og Oslo Lufthavn Gardermoen.

Det verdenskjente sveitsiske klokkemerket TAG Heuer er kjent for sin presisjon og prestasjon. De har i lang tid levert ur av ypp..

Avansert teknologi inspirert av Formula 1 racing. Klokkene er båret av profesjonelle sjåfører og racing teams verden over. De..

Med TAG Heuers Aquaracer er du sikret eksepsjonell presisjon mens du dykker langt under vannoverflaten. Klokkene har dobbel sikk..

Fart, styrke og presisjon. Carrera kolleksjonen med banebrytende teknologi var først ute med kronograf klokkene spesielt tilpas..

Vintage inspirerte klokker som aldri går av moten. Heritage kolleksjonen er en hyllest til TAG Heuers banebrytende teknologi og..

Monaco kolleksjonen ble for alvor kjent på 70-tallet for den banebrytende kronograf-funksjonen innebyd i firkantede urkasser, b..

En fusjon av komfort og stil. Link kolleksjonen består av urverk i avant-garde design som sitter komfortabelt rundt håndleddet..

close

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.