Meny

Bryllup

Thune – bryllupsspesialisten

FINN RIKTIG RING TIL DIN KJÆRE


ForlovelsesringerGifteringer | Morgengave | Brudesmykker

Thune – bryllupsspesialisten

FINN RIKTIG RING TIL DIN KJÆRE


ForlovelsesringerGifteringer | Morgengave | Brudesmykker


Vil du gifte deg med meg?

Noen spørsmål er viktigere enn andre. Thune har ringene du bør fri med hvis det er et ja du vil ha. Mange velger å fri med vår klassiske Elegance diamantring, andre ønsker en spennende Princess cut diamantring med firkantslepne diamanter. Andre igjen velger en alliansering fra Alliance by Thune, her kan du sette inn flere diamanter etterhvert som anledningene dukker opp i livet deres.


Elegance-ringer

Ringen fra kolleksjonen Elegance er vår mestselgende frierring. Dette er ringen mannen velger når han virkelig mener det, og ønsker seg et ja. Ringen er elegant, enkel og lar diamanten være i fokus. Ringene står fint sammen med feks en glatt ring eller rekkering. Diamantene i Elegance er av spesielt høy kvalitet, og du får diamanter som er sjeldent hvite og har en fantastisk lysrefleksjon.

Når du kjøper en ring fra Elegance får du også inkludert en eksklusiv innbytteordning av diamanten. Les mer om Elegance her.


Alliance-ringer

Allianseringer er ringene som elsker anledninger!

Man kan starte med én eller flere diamanter i en alliansering, og senere sette inn flere. En diamant kan være med på å markere store begivenheter i livet. En ny diamant til bryllupsdagen, barnet som blir født eller til et rundt tall. Med disse vakre smykkene vil du alltid ha en gave å gi bort.


Eternity-ringer

Herfra til evigheten!

Når man kommer til selve bryllupsdagen er det mange som ønsker å ha en giftering som står pent sammen med frierringen. Da anbefaler vi vår nye diamantserie Eternity, her får du en ring som passer perfekt ved siden av en Elegance enstens diamantring.

Den nye kolleksjonen kommer i tre vakre design med ulik størrelse på diamantene, og du kan velge om du ønsker diamanter fattet rundt hele eller halve ringen. Velg den ringen som passer din stil.

Eternity diamantringer

Det er mange spørsmål rundt forlovelse og bryllup. Les Thune guide om forlovelses -og gifteringer.

Lag din helt spesielle ring i samarbeid med våre dyktige gullsmeder.

keyboard_arrow_up
close

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.