Meny
Artikkelnr.: 32625

Elegance Exclusive diamantring 1,20ct

149 000,-

Hvordan velge riktig ringstørrelse


Tips og råd

Mange er usikker på hvilken ringstørrelse de bruker. Kanskje du skal kjøpe en ring til din kjære, og ikke vet hvilken størrelse hun eller han bruker. Da er det betryggende å vite at vi hos Thune tilbyr deg én gratis justering eller bytte til riktig størrelse ved kjøp av ny ring. Gjelder ikke ved spesialbestillinger.

Hvis du har mulighet er det beste å måle ringstørrelsen din hos en gullsmed som bruker et standard ringmål til dette. Du kan også bestille ditt eget ringmål hos Thune. Ringstørrelsen er ofte forskjellig på venstre og høyre hånd, husk derfor å måle den riktige fingeren.

En indikasjon på ringstørrelsen din

En indikasjon på ringstørrelsen din kan du finne ved å bruke en ring du allerede har:

Diameter (mm) x 3,14 = Ca. ringstørrelse

Ringstørrelsen forteller deg omkretsen av fingeren. Det er viktig å være klar over at fingeren kan variere flere størrelser bare i løpet av én dag, og påvirkes bl.a. av temperatur.

Gullringer er ofte enkle å justere i størrelse, og kan reguleres flere nummer opp eller ned. Dette utføres på noen dagers leveringstid på vårt gullsmedverksted.

Sølvringer byttes til riktig størrelse, så fremt den er på lager.

Du kan også bestille ditt eget ringmål for eksakt ringstørrelse.

Vi hjelper deg gjerne hvis du har spørsmål rundt valg av ringstørrelse.

Ta kontakt med oss på kundeservice@thune.no eller 810 0 1857.

Kjøp på nett Klikk og hent
Velg størrelse

* Påkrevde felt

Lagerstatus: Bestillingsvare – Sendes raskt, normalt innen to virkedager

Beskrivelse Størrelsesguide
Vakker enstens diamantring fra Elegance by Thune. Elegance Exclusive har diamanter på totalt 0,20ct fattet i skinnen for et enda mer eksklusivt utrykk. Diamanten i midten er på 1,00ct og slipen er very good/excellent. Ringen er av vår høyeste diamantkvalitet TW/VS.
Enstens diamanter fra Thune selges med diamantsertifikat. Diamanter på over 0,50ct leveres i tillegg med et internasjonalt diamantsertifikat fra et av verdens mest kjente diamantinstitutter. Elegance ringene er populære som frierring, og står fint til en giftering. Dette er en klassisk og tidløs ring som vil gi glede gjennom livet.
Spesifikasjoner

Send et hint om Elegance Exclusive diamantring 1,20ct

Forhåndsvisning av melding

close

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.