Meny
Artikkelnr.: P8G/5,0

Giftering gult gull 5 mm flat/klassisk

6 850,-

Hvordan velge riktig ringstørrelse


Tips og råd

Mange er usikker på hvilken ringstørrelse de bruker. Kanskje du skal kjøpe en ring til din kjære, og ikke vet hvilken størrelse hun eller han bruker. Da er det betryggende å vite at vi hos Thune tilbyr deg én gratis justering eller bytte til riktig størrelse ved kjøp av ny ring. Gjelder ikke ved spesialbestillinger.

Hvis du har mulighet er det beste å måle ringstørrelsen din hos en gullsmed som bruker et standard ringmål til dette. Du kan også bestille ditt eget ringmål hos Thune. Ringstørrelsen er ofte forskjellig på venstre og høyre hånd, husk derfor å måle den riktige fingeren.

En indikasjon på ringstørrelsen din

En indikasjon på ringstørrelsen din kan du finne ved å bruke en ring du allerede har:

Diameter (mm) x 3,14 = Ca. ringstørrelse

Ringstørrelsen forteller deg omkretsen av fingeren. Det er viktig å være klar over at fingeren kan variere flere størrelser bare i løpet av én dag, og påvirkes bl.a. av temperatur.

Gullringer er ofte enkle å justere i størrelse, og kan reguleres flere nummer opp eller ned. Dette utføres på noen dagers leveringstid på vårt gullsmedverksted.

Sølvringer byttes til riktig størrelse, så fremt den er på lager.

Du kan også bestille ditt eget ringmål for eksakt ringstørrelse.

Vi hjelper deg gjerne hvis du har spørsmål rundt valg av ringstørrelse.

Ta kontakt med oss på kundeservice@thune.no eller 810 0 1857.

Promise by Thune gravering


Når dere velger en Promise ring fra vårt brede sortiment har dere en rekke muligheter innen gravering. Innvendig gravering er inkludert i prisen. Dersom man ønsker utsidegravering (kun på ringer min. 5 mm. bredde) koster det kr 600,- pr. ring.

Mange velger å gravere inn dato for bryllupsdagen, initialer eller en annen personlig hilsen i ringene. Vi har flere typer gravering dere kan velge mellom, og dere kan gjøre det ekstra personlig med gravering i deres egen håndskrift. Sistnevnte innebærer et ekstra gebyr på kr 400,- pr. ring.

Kjøp på nett Klikk og hent
Velg størrelse
Ønsker du gratis gravering?

Antall bokstaver igjen: 50

Velg font

* Påkrevde felt

Lagerstatus: Bestillingsvare – Leveres innen 3 uker

Beskrivelse Størrelsesguide
Giftering med flat fasong på utsiden og lett buet innside. Ringene har et klassisk og stilfullt design samtidig som at de er komfortable å ha på ringfingeren til enhver tid. Denne modellen har en bredde på 5 mm og kan derfor graveres på både utsiden og innsiden. Vi gjør oppmerksom på at prisen oppgitt, gjelder for én ring og ikke et par.
Om ønskelig kan én eller flere diamanter fattes i ringen - her har dere en rekke valgmuligheter angående slip og diamantfatning! I tillegg har dere mulighet til bestemme materiale, overflatebehandling, fasong og bredde - i Promise serien stiller vi med vår kunnskap for at dere skal finne de riktige ringene.
Spesifikasjoner

Send et hint om Giftering gult gull 5 mm flat/klassisk

Forhåndsvisning av melding

close

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.