• Fri frakt over kr. 700
  • Gratis retur
  • Fri frakt over kr. 700
  • Gratis retur

Morgengaver som varer


Historiske gaver

Skikken har røtter tilbake til 1600-tallet. På den tiden var gaven ikke bare en romantisk gest, men også en måte å sikre at kvinnen hadde noe å falle tilbake på dersom hun skulle bli enke. Det var også en måte å sikre hennes økonomiske stabilitet og uavhengighet. På 1700-tallet utviklet tradisjonen seg, og det ble vanlig å gi smykker som morgengave.

Til tross for de mange mulighetene, er essensen av morgengaven fortsatt den samme: å vise kjærlighet og takknemlighet til partneren. Dette er en gest som symboliserer den nye begynnelsen og det delte livet som ektepar.

Din gaveleverandør siden 1857 

Vi i Thune elsker å glede og begeistre med klassikere som kan leve gjennom generasjoner. De beste gavene kommer i små forpakninger og er nøye valgt ut med mottakeren i tankene. Vi hjelper deg å finne deres symbol på kjærligheten og ekteskapet.


"Diamonds are forever"

Man sier at diamanten varer evig og den kalles dermed for kjærlighetens sten. Et glitrende diamantsmykke er det perfekte symbol for løftet dere har gitt hverandre.


Gjør det personlig

Velg bokstaver, navn eller ord som symboliserer noe spesielt for dere og forevige dette i et smykke eller tilbehør. Navnesmykker, bokstavanheng eller graverbare smykker og tilbehør er flotte og tidløse gaver som garantert blir satt pris på. Mansjettknapper er alltid en nyttig og varig gave til han. Gjør gaven ekstra personlig ved å gravere dato, initialer eller deres personlige våpenskjold.

Personlige smykker

Graverbare smykker og tilbehør


Mansjettknapper til han

Mansjettknapper er som regel en vellykket gave som er både nyttig og varig. Gjør gaven ekstra personlig ved å gravere dato eller deres personlige våpenskjold.

Flere gaver til han


Gi tiden i gave

En klokke er både en praktisk og klassisk gave som vil vare i lang tid. En ny klokke til brudgommen er en flott morgengave han garantert vil sette pris på. Her har våre eksperter plukket ut noen tips.

Se flere anbefalinger her