• Fri frakt over kr. 700
  • Gratis retur
  • Fri frakt over kr. 700
  • Gratis retur

Tilbehør til bryllupsgjesten


Følg kleskoden

Som bryllupsgjest er det noen enkle "regler" som kan være greit å følge. Det er viktig å huske at dette er brudeparets dag, og du skal ikke overgå bruden. Gjør en innsats, og planlegg i god tid før bryllupet. Da unngår du både en stressende morgen og en skuffet brud. Følg kleskoden oppgitt på invitasjonen. Er du i tvil, er det alltid lurt å gjøre litt research i forkant. Spør gjerne brudeparet om du er usikker.

Er dresskoden formell, kan du ta på dine fineste smykker og gå for en glamorøs look. Ellers er det en gylden regel som gjelder - less is more. Du trenger ikke massevis av smykker, men et lekkert halskjede eller noen vakre øredobber tar seg godt ut. Det er også en fin anledning til å ikke bruke de samme smykkene du bruker hver dag.

Kjøp noe som kan brukes igjen senere

Dersom du skal gå til innkjøp av nytt tilbehør, kan det være greit å velge noe du kan få bruk for også ved en senere anledning. Klassiske smykker i enten gult eller hvitt gull og diamantøredobber passer fint til bryllup, og er svært anvendelig i andre anledninger.

Perlesmykker tar seg også godt ut i bryllup, og vil skape det elegante uttrykket du ønsker på en slik dag. Perler er et klassisk og tidløst tilbehør du vil kunne ta i bruk i lang tid. Dette tilbehøret er også å se i motebildet nå, og du vil få gleden av det både til fest og mindre formelle anledninger senere.

Detaljrik eller ensfarget kjole

Dersom du har valgt en kjole med mønster eller mye detaljer, kan det være lurt å holde tilbehøret enkelt. Velg noen fine øredobber og et passende armbånd. Det kan være helt fint å droppe halskjede.

Ensfarget pastellkjole er også en favoritt hos mange når de er gjest i bryllup. Til en enkel kjole kan du ha mer tilbehør. Pynt den opp med oppsatt hår og noen lekre hengende øredobber i sølv eller gull, med eller uten fargestener i passende farge til kjolen. Et vakkert armbånd eller ring i samme stil setter prikken over i'en.

Ikke glem hendene

Det er kanskje brudeparets ringer som er i fokus på denne dagen, men det betyr ikke at ikke du og kan pynte hendene dine. Gå for en lekker ring med fargesten som passer kjolen, eller bruk flere ringer sammen og skap et stilig uttrykk. Det er ingen regler som sier at du ikke kan ha flere ringer sammen, eller blande gull og sølv.

Er du fortsatt i tvil?

Dersom du er i tvil er det alltid et godt tips å ringe bruden. Det er ikke uvanlig at bruden ønsker å ha mest mulig under kontroll før den store dagen, og for å unngå uhyggelige overraskelser er det bedre med en telefon for mye enn for lite.

Om du fortsatt er usikker, og du er så heldig å ha bunad, velg denne. Det kan muligens bli litt varmt midt på sommeren, men er alltid et trygt valg. Pass på at sølvet er pusset fint.

Se alle smykker her