• Fri frakt over kr. 700
  • Gratis retur
  • Fri frakt over kr. 700
  • Gratis retur

Gravering - gjør det personlig


Gravering av gifteringer

De fleste ønsker gravering i gifteringene sine. Mange ønsker å gravere inn dato for bryllupsdagen, initialer eller en annen personlig hilsen i ringene. Bestiller du gifteringer fra Thune er innvendig gravering i ringene inkludert i prisen. Mot et tillegg i prisen kan vi også gravere på utsiden av ringene. Vi har flere typer fonter og symboler dere kan velge imellom, og dersom du ønsker det ekstra personlig er det mulig å velge en gravering i deres egen håndskrift.

Gravørens tips:

Når man skal velge font til graveringen bør man huske på at hvis flaten for teksten er veldig liten eller kort, kan ordene bli utydelig hvis man velger en snirklete font.

Velger du en font med mer rette bokstaver vil det ofte bli lettere å lese, og teksten komme mer tydelig fram.

Si det med et smykke

Mange ønsker en personlig gravering i et smykke eller en annen gjenstand, enten som en fin gave eller et minne de vil beholde selv. Det kan være en spesiell dato, en hilsen, et internt budskap eller et ord som betyr noe helt spesielt. Noe som er populært for tiden er en medaljong eller en plate, som graveres med for eksempel en bokstav fattet med eller uten diamanter. Her er det mange muligheter, man kan gravere inn sin egen forbokstav, eller bokstaven til en person som betyr mye for deg. Det er også mulig å gravere på begge sider av anhenget. Et slikt smykke gir et eksklusivt og flott uttrykk, og er et smykke man kan ha glede av i lang tid.

Gravering av klokker

Vi utfører også gravering på klokker og andre gjenstander. En gravert klokke er en fin gave til et jubileum eller et rundt tall. Som regel graverer vi da på baksiden av urkassen, med maskingravering. Dersom du er usikker på om klokken kan graveres, eller ønsker ytterligere veiledning, ta kontakt med oss på kundeservice.

Hånd- og maskingravering

Hos Thune kan du velge mellom maskingravering eller håndgravering. I ringer og andre smykker og gjenstander som er flate velger de fleste maskingravering. Er gjenstanden buet eller har en annen form må den håndgraveres. Håndgraveringen er mer kostbar, da alt arbeidet gjøres for hånd av Thunes egen gravør. Graveringen går dypere ned i metallet og blir da gjerne også mer holdbar. En håndgravør kan gravere hva du måtte ønske av symboler, monogram, familieskjold osv, og det blir et varig og flott resultat!

Ønsker du mer info angående gravering og eventuelt pristilbud ta kontakt på kundeservice@thune.no eller kom innom en av våre butikker.

Graverbare smykker