Eternity by Thune - anvendelige rekkeringer

Velg en ring fra Eternity by Thune! Ringens sirkel er et symbol på evig kjærlighet, og i kombinasjon med kjærlighetens sten – diamanten – er ringen det perfekte uttrykk for deres sterke følelser.

 Dersom du ønsker en tidløs ring du vil ha glede av i lang tid, er Eternity-ringen et godt valg. Med sitt klassiske design er den det perfekte tilbehøret. Selv om mange velger en Eternity-ring som giftering, passer den like bra til andre anledninger. Det kan være barselgave, bursdagsgave eller kanskje en oppmerksomhet til deg selv?

Om ringene

De forskjellige kolleksjonene har hvert sitt design, men felles for alle er at diamantene kommer i ulik størrelse, at de er fattet med diamanter rundt hele eller halve ringen, og at de kan leveres i hvitt eller gult gull. Diamantene er i kvaliteten W/SI. Les mer om diamantkvalitet her.

Noen varianter i gult gull må spesialbestilles, ta kontakt for pris og leveringstid.

Her finner du litt mer informasjon om hva som kjennetegner de ulike kolleksjonene. Finn ringen som passer til din stil!

Positano

Vår mestselgende Eternity-ring! Her er diamantene fattet på rekke med en smal kant på hver side. Ringen står spesielt pent ved siden av en enstensring.

Venice

Diamantene i denne skjønne ringen er fattet på rekke med klør. Dette er en populær og minimalistisk ring, og mange velger den også som en velfortjent gave til seg selv.

Er du usikker på hvilken modell du skal velge? Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg på veien! Vi har prøvebrett med alle varianter i våre fysiske butikker, så ta gjerne turen innom for å se nærmere på ringene. Oversikt over våre butikker finner du her.

FINN DIN ETERNITY-FAVORITT