• Fri frakt over kr. 700
  • Gratis retur
  • Fri frakt over kr. 700
  • Gratis retur

Eternity by Thune - anvendelige rekkeringer

Velg en ring fra Eternity by Thune! Ringens sirkel er et symbol på evig kjærlighet, og i kombinasjon med kjærlighetens sten – diamanten – er ringen det perfekte uttrykk for deres sterke følelser.

 Dersom du ønsker en tidløs ring du vil ha glede av i lang tid, er Eternity-ringen et godt valg. Med sitt klassiske design er den det perfekte tilbehøret. Selv om mange velger en Eternity-ring som giftering, passer den like bra til andre anledninger. Det kan være barselgave, bursdagsgave eller kanskje en oppmerksomhet til deg selv?

Se alle ringene her

Om ringene

De forskjellige kolleksjonene har hvert sitt design, men felles for alle er at diamantene kommer i ulik størrelse, at de er fattet med diamanter rundt hele eller halve ringen, og at de kan leveres i hvitt eller gult gull. Diamantene er i kvaliteten W/SI. Les mer om diamantkvalitet her.

Noen varianter i gult gull må spesialbestilles, ta kontakt for pris og leveringstid.

Her finner du litt mer informasjon om hva som kjennetegner de ulike kolleksjonene. Finn ringen som passer til din stil!

Venice

Diamantene i denne skjønne ringen er fattet på rekke med klør. Dette er en populær og minimalistisk ring, og mange velger den også som en velfortjent gave til seg selv.

Siena 

Den nyeste tilskuddet i Eternity-serien. Siena er en sofistikert rekkering, hvor klørne er plassert slik at diamantene kommer i fokus. Ringen får en bølget form som følger de vakre brilliantene rundt fingeren.

Er du usikker på hvilken modell du skal velge? Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg på veien! Vi har prøvebrett med alle varianter i våre fysiske butikker, så ta gjerne turen innom for å se nærmere på ringene. Oversikt over våre butikker finner du her.

FINN DIN ETERNITY-FAVORITT