• Fri frakt over kr. 700
  • Gratis retur
  • Fri frakt over kr. 700
  • Gratis retur

Fem smykker som aldri går av moten

Det finnes flere smykker man kan ha glede av i mange år uten å være redd for at smykkene skal bli gamle eller utdaterte. Her er fem typer smykker vi mener aldri vil gå av moten.


Tennisarmbånd

En klassiker blant smykker er det velkjente tennisarmbåndet. Utseendet på dette smykket har vært til stede i mange tiår, men fikk et ekstra løft da tennisspilleren Chris Evert bidro til at smykket fikk sitt nåværende kjente navn. Det er et tidløst smykke med et svært elegant uttrykk, som vi aldri går lei. Hos oss finner du slike armbånd i gull med vakre diamanter i flott kvalitet. I tillegg ser vi at flere og flere bruker tennisarmbånd-designet i bruk med andre flotte stener.

Dette smykket er et glitrende tilbehør alene, men funker også utmerket i kombinasjon med andre typer armbånd, som vi ser er en trend mange liker. Noen armbånd vi syns passer godt sammen med et tennis-armbånd er for eksempel en enkel armring, et elegant ankerarmbånd eller et armbånd som er smykket med vakre stener.

Øreringer

Øreringer er en annen klassiker som aldri går av moten, og har vært en del av smykkebildet i flere århundrer. De kan kjøpes som helt enkle ringer i forgylt eller rhodinert sølv, og gult eller hvitt gull. Slike øreringer er en klassiker alle burde ha i smykkeskrinet sitt, som et basissmykke. De siste årene har det blitt mer populært å kombinere flere typer ørepynt om man har flere hull, og øreringer er godt egnet til nettopp dette. De mindre øreringene kan brukes sammen med den tidløse ørepynten fra vår Elegance-serie. Denne ørepynten er en god investering som varer lenge, og kan byttes inn i større størrelser etter hvert som man finner det ønskelig.

Store hoops er et fantastisk statement smykke, alene eller sammen med annen ørepynt. Om det er ekstravaganse man er ute etter, kan man pynte opp øreringene ved å gå for en variant fattet med diamanter. Creolene i vår serie Joy by Thune er slike øreringer som fungerer til alle antrekk, både hverdag og fest. I tillegg har man med disse mulighet til å kombinere ulike tilheng, alt fra perler til vakre stener i eksotiske farger.

Perler

Perler er i vinden som aldri før! Selv om mange vil argumentere for at perler aldri går av moten, fikk de for alvor et løft høsten 2019 etter mange øyeblikk på catwalken. At perler alltid er en «sikker vinner», så vi eksempler på blant annet under Joe Bidens innsettelse som president. Jennifer Lopez var smykket i perler fra topp til tå, og Kamala Harris bar et av sine mange perlekjeder – som nå har blitt et symbol på kvinnelig «empowerment».

I vår serie Pearls by Thune finner du mange flotte perlesmykker, i alle størrelser og varianter. Vi kan se at særlig perler utformet i barokk-stil er populært for tiden. Vår personlige favoritt er å kombinere perler med gullsmykker, for et varmere uttrykk. 

Cocktail-ringer

En annen smykkefavoritt er cocktail-ringer. Cocktail-ringene gjorde sin entré inn i smykkeverden under forbudstiden i USA på 1920-tallet. Ringene fra «The Roaring Twenties» er en øyefanger som da ble brukt for å føre oppmerksomheten bort fra ulovlige drinker. Selv om dette ikke lenger er hensikten, er ikke ringene noe mindre iøynefallende. De fungerer som store statementsmykker og kan piffe opp et hvert antrekk. Hos oss finner du et utvalg av cocktail-ringer som er fattet med flere ulike stener. For eksempel finner du ringer med citrin, sort agat og grønn kvarts. Dette er ringer som er svært populære hos oss. I tillegg finner du stener som sky blue topas, London blue topas og røkkvarts. Noe for enhver smak! Alle disse ringene er vakre alene, men fungerer også utmerket sammen andre ringer dersom du ønsker å utforske ulike uttrykk. 

Personlige smykker

En hyllest til de du er glad i slår aldri feil. Hos oss finner du mange smykker som kan graveres med noe du holder kjært – om det så er initialer, navn, dato, sitat eller stjernetegn. Vi har både armbånd og anheng med plater som kan graveres, i tillegg til klassiske smykker for barn, for eksempel et gullhjerte-anheng. Mange av våre ringer kan også graveres med noe som betyr noe spesielt for deg. Våre graveringer kan gjøres for hånd eller man kan gå for maskingravering, alt etter hva man selv foretrekker. I tillegg tilbyr vi gravering i form av fatning med diamanter. Her kan du gravere en bokstav eller et stjernetegn, der diamantene bidrar til å gi smykket et eksklusivt preg.

I tillegg til smykker til damer, er det flere produkter for menn som kan graveres med noe betydningsfullt. Flere av våre slipsnåler og mansjettknapper kan graveres. Slike personlige smykker er en fin gave å unne seg selv, eller å bruke som en overraskelse til en du er glad i. De gjør seg godt som gaver under spesielle anledninger, som for eksempel ved fødselsdager, jubileum eller ankomst av et nytt barn.