• Fri frakt over 700,-
  • Forsikret forsendelse
  • Gratis retur
  • Fri frakt over 700,-
  • Gratis retur

Thunes unike innbytteordning

Drømmen om en større diamant kan bli virkelighet! Benytt deg av vår eksklusive innbytteordning for å oppgradere diamanten din.

Ved kjøp av et diamantsmykke fra Thunes Flagship-serie, Elegance by Thune, får du en unik innbytteordning med på kjøpet. Denne ordningen gjør at du ved en senere anledning kan oppgradere diamanten din til en større størrelse.

SLIK FUNGERER INNBYTTEORDNINGEN:

  1. Det eller de aktuelle diamantsmykkene tas i mot i en av Thunes butikker sammen med tilhørende diamantsertifikat eller kvittering med informasjon om diamantenes størrelse og kvalitet.
  2.  Diamantsmykket sendes til vårt verksted for kontroll. Dersom størrelse og kvalitet stemmer, og diamantene er uskadde, utarbeides et tilbud til kunden. 
  3.  Kunden får dagens pris på diamanten i innbytte, slik at man kun betaler mellomlegget opp til diamanten man ønsker å bytte til, og for arbeid og en ny fatning. Vi tar utgangspunkt i veiledende diamantpriser.

Som diamantkunde hos Thune vil du alltid få markedspris på diamanten din ved innbytte. Det gir deg mulighet til å oppgradere diamanten din til en større sten ved en senere anledning. Innbytteordningen gjelder kun smykker fra Elegance by Thune, fattet i hvitt eller gult gull. 


Se Elegance by Thune