• Fri frakt over kr. 700
  • Gratis retur
  • Fri frakt over kr. 700
  • Gratis retur

Morgengaver

En gammel tradisjon, som absolutt er like aktuell i dag, er gleden av å gi sin kjære en morgengave for å markere starten på ekteskapet. Vi gir deg de gode tipsene!

Mulighetene er mange, enten du velger klassiske enstens diamantsmykker, et diamanthjerte, eller kanskje ønsker du et gullsmykke med vakre fargestener? Vi hjelper deg gjerne med å finne den perfekte morgengaven til din kjære! Er du ute i god tid for å handle morgengave og ønsker noe virkelig unikt, kan vi hjelpe deg med å tegne, designe og lage et helt unikt smykke til din kjære.

Tidløse klassikere

Din gaveleverandør siden 1857 

Vi har både ekspertisen og det rette utvalget, så du garantert vil finne som passer akkurat for deg og din utkårede! Våre medarbeidere har lang erfaring i å finne fram til den perfekte gaven. Vi hjelper deg også på chat eller mail. Ved bestilling i nettbutikken kan vi sende pakken hjem til deg, ferdig pakket inn om du ønsker det! Her finner du flere gode tips fra våre eksperter.

Diamanthjerter

Et hjerte av diamanter uttrykker dine følelser og hun får et smykke hun kan bære på seg hver dag. Smykket minner dere om den store dagen, og livet dere har sammen. Hos Thune finner du hjertesmykker i alle prisklasser, ta en titt på utvalget under.

Romance by Thune

Bokstavsmykker

Velg bokstaver som symboliserer noe spesielt for dere, kanskje forbokstavene eller noe annet som betyr mye for dere. Det er en flott og tidløs gave som garantert blir satt pris på. 

Alle bokstavsmykker

Klokker

En klokke er både en praktisk og klassisk gave som vil vare i lang tid. En ny klokke til brudgommen er en flott morgengave han garantert vil sette pris på. Her har våre eksperter plukket ut noen tips.

Mansjettknapper til han

Mansjettknapper er som regel en vellykket gave som er både nyttig og varig. Gjør gaven ekstra personlig ved å gravere dato eller deres personlige våpenskjold.