Morsdag

Morsdag blir markert på ulikt vis. Hva med å gi en personlig gave hun har glede av i lang tid? Her viser vi våre beste morsdags-gavetips til den store dagen 12. februar!

I Norge har vi en lang tradisjon med å hedre våre mødre andre søndagen i februar, og det er over 100 år siden første morsdag ble feiret i Norge. I 2023 faller morsdagen på 12. februar. Mange synes det er hyggelig å gi mor en gave til morsdagen. Hvorfor ikke gi en smykkegave som hun har glede av i lang tid?

Smykker med personlig preg

En gravering gjør smykket unikt og personlig, og er en flott gave til en som betyr ekstra mye for deg. Våre gullsmeder kan gravere navn, stjernetegn, initialer, eller hva med en betydningsfull dato?

Våre anbefalinger

Hjertesmykke

Et smykke sier mer enn tusen ord, og er en flott gave for å vise kjærlighet og takknemlighet til din kjære mor. Enten det er et klassisk hjerte i sølv eller gull, eller et anheng fattet med diamanter, vil mor garantert bli glad og rørt over slik omtanke. Et smykke med betydning går aldri av moten og vil skape minner gjennom livet. Her har vi samlet våre beste gavetips til morsdagen.

Bokstavsmykker

Velg bokstaver som symboliserer noe spesielt for deg, gullbokstavene kommer i 14 karat gult gull og kan bestilles som anheng til å henge rundt halsen. Du får smykker som minner deg på det som betyr mest i livet ditt, og som viser din unikhet. Her finner du alle bokstavsmykkene fra Identity by Thune.

Klokker

En klokke er en klassisk og praktisk gave som vil vare i lang tid. Klokker finnes i alle stiler og varianter, finn den som passer perfekt til mor. Dersom du ønsker å gjøre klokken personlig kan du gravere inn en valgfri tekst på baksiden. Hos Thune finner du flere lekre dameklokker av høy kvalitet, se vårt utvalg her.