• Fri frakt over kr. 700
  • Gratis retur
  • Fri frakt over kr. 700
  • Gratis retur

Valentine's Day

Den store kjærlighetsdagen, Valentine’s Day, er 14. februar - og siden 1857 har Thune smykket generasjoner med gaver som sier jeg elsker deg.

Få med deg våre beste tips til den perfekte Valentines-gaven.

Valentine’s Day, også kalt alle hjerters dag og kjærlighetsdagen, er en feiring av kjærlighet og romantikk som stammer helt tilbake til 1500-tallet. Valentine’s Day feires hvert år den 14. februar og er en ypperlig anledning til å gjøre ekstra stas på den du er glad i.

Det store spørsmålet

Valentine’s Day er dagen hvor kjærestepar kan vie hverandre litt ekstra oppmerksomhet og mange benytter til og med denne dagen til å fri. For hvilken dag er bedre til å ferie kjærligheten enn selve Valentine's Day.

En romantisk middag med stearinlys, røde roser og en eksklusiv ring fra Thune er med på å sette rammene på et minneverdig frieri. Thune har et bredt utvalg av frierringer og her har vi samlet noen av våre bestselgere når det er et JA du vil ha.

Gaver fra hjertet

Hos Thune har vi gavene til de du er glad i og til de spesielle anledningene. Valentine’s Day gir oss muligheten til å feire de som betyr mest. Hjertet er kjærlighetens symbol og en flott gave på kjærlighetsdagen. Klassiske diamanthjerter er tidløse og elegante. 

Romance by Thune

Valentine's gaver til han

Gi mannen en gave som varer. En klokke eller et par mansjettknapper med en personlig gravering er en flott gave til din kjære. Vi har et stort utvalg mansjettknapper i sølv eller gull, og klokker som passer til både den tradisjonelle og moteriktige.

Våre anbefalinger til han

Smykker med personlig preg

En gravering gjør smykket unikt og personlig, og er en flott gave til en som betyr ekstra mye for deg. Våre gullsmeder kan gravere navn, stjernetegn, initialer, eller hva med en betydningsfull dato?

Våre anbefalinger