• Fri frakt over kr. 700
  • Gratis retur
  • Fri frakt over kr. 700
  • Gratis retur

Bring JOY to your life


Vi er litt ekstra stolte over vår egenutviklede smykkekolleksjon, Joy by Thune. Denne kolleksjonen reflekterer vår dedikasjon til å levere smykker av høy kvalitet som feirer skjønnhet, eleganse og individualitet. Kolleksjonen oppdateres regelmessig med nye farger og unike design som vil glede enhver smykkeentusiast.

Joy by Thune

Tidløse øreringer

Våre tidløse øreringer er en hjørnestein i Joy by Thune-kolleksjonen. Designet for å passe enhver anledning, kan de bæres alene for en subtil touch av eleganse eller matches med våre nydelige charms for å legge til et ekstra lag av personlighet. Velg mellom hvitt eller gult gull, og la diamantene skinne eller velg en enklere, klassisk stil. Uansett hvilket valg du tar, er Joy-øreringene det perfekte tilbehøret som aldri går av moten.

Charms som forteller din historie

Joy by Thune gir deg friheten til å uttrykke deg gjennom et bredt spekter av charms. Disse delikate smykkene kan enkelt henges på Joy-øreringer eller brukes som anheng på et halskjede ved hjelp av våre smarte anhengslåser. Hver charm er nøye utformet for å formidle din personlige stil - fra eksklusive diamanter, perler til fargerike edelstener.

Se hele utvalget her

Naturlige perler

Vår kolleksjon av charms med vakre perler er en klar favoritt blant våre kunder. Disse delikate perlene, tilgjengelige i hvitt og gult gull, gir en subtil eleganse til dine øreringer.

Oppdag også de unike formene til barokke perler, hvor hver perle har sin unike design. Perler og gull - en tidløs kombinasjon som vi elsker!

Joy perlecharms

Smart design med Joy smykkelåser

Utforsk den innovative Joy smykkelåsen, en perfekt løsning for de som ønsker allsidighet i sitt smykkevalg. Denne smarte låsen gjør det enkelt å kunne henge charms på halskjede av valgfri lengde. 

Ideelt smykkeskrin

Et lekkert smykkeskrin i hvit skinnimitasjon.

Smykkeskrinet er spesielt tilpasset vår serie Joy øreringer med matchende charms, men passer også fint til dine favoritt øreringer og andre smykker. 

Kjøp her

Møt produktutvikler Christine, som forteller deg mer om vår egenutviklede serie Joy by Thune

Joy by Thune