• Fri frakt over kr. 700
  • Gratis retur
  • Fri frakt over kr. 700
  • Gratis retur

Sea Turtle Conservancy

Sea Turtle Conservancy (STC) er verdens eldste bevaringsorganisasjon for havskilpadder, og står bak prosjektet med det passende navnet Tour de Turtles. Organisasjonen har arbeidet med studier og beskyttelse av havskilpadder og deres leveområder i nesten 60 år.

Tour de Turtles sporer mer enn et dusin havskilpadder i ca. tre måneder etter at de forlater strendene der de legger egg og legger ut på jakt etter mat. Dette arrangementet er en viktig del av opplæringsprogrammet for å styrke oppmerksomheten om de ulike truslene for havskilpaddenes overlevelse, samt for å styrke bærekraften og den positive forvaltningen av de dyrebare skilpaddenes leveområder i havet og ved kysten.

Certina og havskilpaddene

Certina har brukt skilpaddesymbolet på sine produkter siden 1960-tallet, som et symbol på styrke, holdbarhet og presisjon. De har inngått en avtale med Sea Turtle Conservancy, og er stolt av å kunne bidra til organisasjonens miljø- og bærekraftsarbeid.

I 1959 introduserte selskapet sitt berømte "DS"-konsept (Double Security) med konkrete egenskaper som har vært en del av selskapets filosofi helt siden begynnelsen. Havskilpaddesymbolet ble et viktig designelement, en påminnelse om Certinas merkeverdier, og er siden den gang blitt brukt i en rekke produktserier.