• Fri frakt over kr. 700
  • Gratis retur
  • Fri frakt over kr. 700
  • Gratis retur

Fødselsgave til mor

Det er lange tradisjoner med å feire kanskje livets største opplevelse, den dagen du holder din lille baby i armene for første gang. Ventetiden er over, og mange nye inntrykk og opplevelser venter. Mange velger å markere dette med en barselsgave. Thune har flere flotte gavetips som kan være din perfekte fødselsgave. Her har vi samlet noen gode tips som garantert vil falle i smak.

Myntsmykke med gravering 

Et smykke med din unike gravering er en vakker og minneverdig gave. Vi har et stort utvalg mynter i gull og sølv som egner seg meget godt for din valgfrie gravering. Velg en gravering som betyr noe spesielt for dere, f.eks forbokstaver, symboler, dato osv. Ønsker du noe ekstra flott anbefaler vi gravering fattet med diamantbokstav! Lekkert og eksklusivt!

Bokstavsmykke i gull


Identity by Thune gir deg lekre bokstaver som anheng i gult gull. Bestill en eller flere bokstaver som kan henges på et halskjede. La bokstavene minne deg på hva som er det viktigste i livet ditt!

Allianseringer 

Vi foreslår en av våre vakre allianseringer. Der kan diamanter være med på å markere store begivenheter i livet. Man kan starte med én eller flere diamanter i en alliansering, og senere sette inn flere når anledningene dukker opp. Med disse vakre smykkene vil du alltid ha en gave å gi bort.

Diamanthjerte 

Et diamanthjerte er også en flott gave for å vise din kjærlighet. Diamanten er kjærlighetens sten, og når stenene er fattet i hjerteform blir det en gave med stor symbolikk. Våre diamanthjerter kommer i de fleste prisklasser, og finnes både i gult gull, hvitt gull og rosé gull. 

Vi ønsker lykke til med den lille, og håper vi kan hjelpe med det vi er best på - nemlig gaver til livets små og store anledninger.