Bring JOY to your life

Oppdag smykkeserien Joy by Thune, så har du alltid det perfekte tilbehøret. Smykkene kan mixes og matches, slik at du enkelt henger på dine favoritt øreheng på øreringene, eller bruk en av de smarte smykkelåsene så du kan bruke henget som et vakkert halssmykke.

Creoler

Øreringer ser vi over alt i motebildet og disse kan du bruke alene eller med øreheng med perler eller fargestener. På den måten kan du variere ut fra anledning og antrekk. Velg mellom øreringer i hvitt eller gult gull, med eller uten diamant. Når du velger øreringer fra Joy by Thune, har du det perfekte tilbehøret, uansett anledning.

Se Joy øreringer her

Perler

En bestselger i denne kolleksjonen er Joy heng med vakre perler. De kommer både i hvitt og gult gull, slik at du kan bruke det til dine øreringer. Perler og gull er en uslåelig kombinasjon som vi elsker!

Oppdag den smarte smykkelåsen fra Joy by Thune. Denne gjør at du enkelt kan bruke vedhenget som halssmykke, i tillegg til charms for øreringer. Du henger Joy-charmsen på smykkelåsen, og bruker et halskjede av valgfri lengde. 

Fargestener

Med Joy charms har du et vell av smykker å velge mellom, i mange ulike stener og farger. Her ser du noen av de fargestenene vi har brukt for å designe ulike vedheng til Joy by Thune-kolleksjonen. 

SORT AGAT

GRØNN AMETYST

  • En type kvarts
  • Opprinnelsesland Brasil

LILLA AMETYST

BERGKRYSTALL

  • En type kvarts
  • Opprinnelsesland Brasil