• Fri frakt over kr. 700
  • Gratis retur
  • Fri frakt over kr. 700
  • Gratis retur

Bring JOY to your life

Oppdag smykkeserien Joy by Thune, så har du alltid det perfekte tilbehøret. Smykkene kan mixes og matches, slik at du enkelt henger på dine favoritt Joy charms på øreringene, eller benytt en av de smarte smykkelåsene så du kan bruke vedhenget som et vakkert halssmykke.

Creoler

Øreringer ser vi over alt i motebildet og disse kan du bruke alene eller med ulike charms med perler eller fargestener. På den måten kan du variere ut fra anledning og antrekk. Velg mellom øreringer i hvitt eller gult gull, med eller uten diamant. Når du velger øreringer fra Joy by Thune, har du det perfekte tilbehøret, uansett anledning.

Se Joy øreringer her

Perler

En bestselger i denne kolleksjonen er Joy charms med vakre perler. De kommer både i hvitt og gult gull, slik at du kan bruke det til dine øreringer. Perler og gull er en uslåelig kombinasjon som vi elsker!

Joy smykkelåser

Oppdag den smarte smykkelåsen fra Joy by Thune. Denne gjør at du enkelt kan bruke vedhenget som halssmykke, i tillegg til charms for øreringer. Du henger Joy-charmsen på smykkelåsen, og bruker et halskjede av valgfri lengde.


 FINN SMYKKELÅSER

Fargestener

Med Joy charms har du et vell av smykker å velge mellom, i mange ulike stener og farger. Her ser du noen av de fargestenene vi har brukt for å designe ulike vedheng til Joy by Thune-kolleksjonen. 

SORT AGAT

GRØNN AMETYST

LILLA AMETYST

BERGKRYSTALL

FERSKVANNS KULTURPERLE

CITRIN

KVARTS

MÅNESTEIN

LONDON BLÅ TOPAS

ROSENKVARTS

BLÅ TOPAS

MALAKITT