• Fri frakt over kr. 700
  • Gratis retur
  • Fri frakt over kr. 700
  • Gratis retur

Vårens klokketips

Hos Thune finner du utelukkende ur av ypperste kvalitet fra Sveits og Tyskland. Denne våren er det mye å velge mellom, her har vi samlet noen tips fra våre eksperter. 

Urmaker Marius Laurendz Hassel i Thune Munch Brygge Bjørvika, er opptatt av at man bør velge et kvalitetsur med et design som kan holde seg lenge. Interessen for ur har økt betraktelig. Mange ønsker nå å ha to-tre ulike ur til forskjellige antrekk og anledninger. Gjerne et hverdagsur som tåler litt røff bruk på fritiden som på sjøen og på fjellet, og et annet ur til litt penere bruk.


Tidløst design

Urmakeren erfarer at mange nå ønsker et ur som tåler tidens tann, både i kvaliteten og designet. Dette er ting som gjør at klokkemerket kan kjennes igjen i generasjon etter generasjon. Armbåndsur er også bærekraftige, som regel er de helt uten elektronikk, urene materialer og kjemiske stoffer.

Klokketrendene akkurat nå

De siste årene har blått vært den mest populære fargen på tallskivene. Nå ser vi at grønt er en farge som kommer mer og mer, også hos de eldre og tradisjonsrike produsentene.  

Størrelsen på tallskiven har også endret seg. De store armbåndsurene har lenge holdt seg i motebildet, og nå spør stadig flere etter klokker med mindre og nettere urskiver.