• Fri frakt over kr. 700
  • Gratis retur
  • Fri frakt over kr. 700
  • Gratis retur

Gi bort en løs diamant!

En løs diamant i en pen eske er en gave for livet! Den perfekte dåpsgaven, konfirmasjonsgaven eller når du ønsker å gi bort noe helt spesielt.

En skinnende gave

En diamant er et naturmateriale som har en spennende historie. Diamanten ble skapt gjennom ulike og tidkrevende prosesser i naturen. Hver diamant er unik, og blir en flott gave når du ønsker å gi bort noe man kan ha med seg gjennom hele livet.

Diamanter passer til alle anledninger. Enten du skal ha en gave til den nyfødte, konfirmasjonsgave eller ønsker å gi bort noe helt spesielt til din kjære.

Brillianter

Brillianten er vår vanligste slipeform, og regnes som den mest optimale slipen. De 58 fasettene gir brillianten en fantastisk lysrefleksjon. Thunes diamanter kommer i topp kvalitet, TW.VS med meget god slip. Alle våre diamanter leveres med et diamantsertifikat, og diamanter over 0,50 ct kommer i tillegg med et GIA-sertifikat.

Her ser du et utvalg brilliantslipte diamanter du kan gi bort som en unik gave. Hver diamant blir pakket i en pen eske, slik at den kan oppbevares trygt til den kanskje skal fattes i et smykke senere. Diamantene kan du bestille i våre butikker, eller få de fraktfritt levert ved bestilling i nettbutikken.


En gave for livet

Den heldige mottakeren kan ta godt vare på diamanten til dagen er kommet for at hun kanskje ønsker å fatte diamanten i et lekkert smykke. Man kan da oppsøke gullsmeden for å få spesialdesignet f.eks et halssmykke eller ring. Våre gullsmeder har lang erfaring med spesialdesign, og kan hjelpe deg med å utvikle smykket du ønsker deg. Les mer om spesialdesign her.

Mange ønsker å fatte flere diamanter i allianseringen sin. Thunes serie Alliance Monaco by Thune har allianseringer som kan oppgraderes med flere diamanter. En ny diamant for hver spesiell anledning i livet, f.eks en diamant for hvert barn.

En løs diamant kan også fattes i våre klassiske og tidløse enstensfatninger. Fatt en diamant i et anheng, øredobber eller i en ring i hvitt eller gult gull. Kontakt Thunes Kundeservice for priser og avtale her.