• Fri frakt over 700,-
  • Forsikret forsendelse
  • Gratis retur
  • Fri frakt over 700,-
  • Gratis retur

Smykk deg til festsesongen

I desember kommer mange muligheter til å kle seg opp og hos Thune finner du det perfekte tilbehøret som gir antrekket et ekstra løft.

Festsesongen er i anmarsj og smykker setter tonen for antrekket! Thune har utvalget til ethvert antrekk; om du trenger noe enkelt og klassisk for å komplementere en glitrende kjole, eller om du ønsker et statement-smykke for å løfte den lille sorte til nye høyder!

Glitre med diamanter

Glitre fra topp til tå når lyset treffer deg. Diamantsmykker holder seg aktuelle til alle anledninger. Ta et valg som varer og gå for klassisk eleganse når du handler til festsesongen. 

Make a statement


Jul og nyttår er sesongen for å kle seg opp uten hemninger. Med smykker prydet av nydelige og øyenfallende edelstener blir du fort festens midtpunkt. Statement-smykker kommer i alle størrelser og fasonger, og er det perfekte tilbehøret for et ekstraordinært antrekk. Snu hoder med et flott anheng i sesongens farger eller en cocktail-ring av kongelig kaliber.

Gylne toner

Gull og forgylt sølv står sentralt i dagens motebilde og kan kle opp selv den enkleste kjole. Bruk lag på lag av smykker i gylne toner for å skreddersy ditt helt egne uttrykk, eller kombiner et chunky halssmykke med matchende armbånd. 

Pearls are always appropriate

- Jacky Kennedy - 

Perler går til alt, og festsesongen er intet unntak. Rader med perler er en klassiker til enhver sesong, men sammen med gull står dette svært sentralt i dagens motebilde. Et klassisk perlekjede, eller noen trendy perleørepynt med gult gull eller forgylt sølv kan få ethvert antrekk til å skille seg ut.

Til han

Desember er en måned der dressen gjerne blir flittig brukt. Ikke glem å ha passende tilbehør for å gi dressen et løft. En tøff klokke, armbånd og blanke mansjettknapper gjør deg klar til enhver fest.