• Utvidet bytterett til 13. januar 2024
  • Utvidet bytterett til 13. januar 2024

Smykk deg til festsesongen

Nå er det festsesong og det kommer mange muligheter til å kle seg opp! Hos Thune finner du det perfekte tilbehøret som gir antrekket et ekstra løft.

Festsesongen er i anmarsj og smykker setter tonen for antrekket! Thune har utvalget til ethvert antrekk; om du trenger noe enkelt og klassisk for å komplementere en glitrende kjole, eller om du ønsker et statement-smykke for å løfte den lille sorte til nye høyder!

Glitre med diamanter

Glitre fra topp til tå når lyset treffer deg. Diamantsmykker holder seg aktuelle til alle anledninger. Ta et valg som varer og gå for klassisk eleganse når du handler til festsesongen. 

Make a statement


Med smykker prydet av nydelige og øyenfallende edelstener blir du fort festens midtpunkt. Statement-smykker kommer i alle størrelser og fasonger, og er det perfekte tilbehøret for et ekstraordinært antrekk.

Miks gull og sølv

Forgylte sølvsmykker glitrer til fest! Føl deg fri til å mikse gylne gulltoner med chunky og minimalistiske sølvsmykker. Skap din personlige stil, nå er tiden inne til å finne fram klassikerne du har liggende, og kombinere med en ny smykkeinvestering.

'A woman needs ropes and ropes of pearls'

- Coco Chanel

Perler går til alt, og festsesongen er intet unntak. Rader med perler er en klassiker til enhver sesong, men sammen med gull står dette svært sentralt i dagens motebilde. Et klassisk perlekjede, eller noen trendy perleørepynt med gult gull eller forgylt sølv kan få ethvert antrekk til å skille seg ut.

Til han

Nå er det festsesong og dressen blir gjerne flittig brukt. Ikke glem å ha passende tilbehør for å gi dressen et løft. En tøff klokke, armbånd og blanke mansjettknapper gjør deg klar til enhver fest.