• Fri frakt over kr. 700
  • Gratis retur
  • Fri frakt over kr. 700
  • Gratis retur

Smykker til den store festen

Nå er det festsesong og det er mange muligheter til å kle seg opp! Hos Thune finner du det perfekte tilbehøret som gir antrekket et ekstra løft.

Jul og nyttår gir mange muligheter for å pynte seg litt ekstra - og smykker setter tonen for antrekket! Thune har utvalget til ethvert antrekk; om du trenger noe enkelt og klassisk for å komplementere en glitrende kjole, eller om du ønsker et statement-smykke for å løfte den lille sorte til nye høyder!

Miks gull og sølv

Forgylte sølvsmykker glitrer til fest! Føl deg fri til å mikse gylne gulltoner med chunky og minimalistiske sølvsmykker. Skap din personlige stil, nå er tiden inne til å finne fram klassikerne du har liggende, og kombinere med en ny smykkeinvestering.

'A woman needs ropes and ropes of pearls'

- Coco Chanel

Perler går til alt, og festsesongen er intet unntak. Rader med perler er en klassiker til enhver sesong, men sammen med gull står dette svært sentralt i dagens motebilde. Et klassisk perlekjede, eller noen trendy perleørepynt med gult gull eller forgylt sølv kan få ethvert antrekk til å skille seg ut.