• Fri frakt over kr. 700
  • Gratis retur
  • Fri frakt over kr. 700
  • Gratis retur

Sommerens smykketrender

- TRENDRAPPORT SPRING/SUMMER 2023 - 

Layering

Lag på lag med dine favorittsmykker er i tiden denne sesongen. Nå kan du finne fram dine gamle skatter og leke deg med nye kombinasjoner. Mikse og matche det polerte og glatte med lenker. Hva med å kombinere det du allerede har med noen freshe nyheter?

Diamonds are always in style 

Med diamanter er du alltid oppdatert og aktuell. Denne sesongen kommer det nye, spennende design på diamantsmykkene. Vi ser innslag av naturens former, og ofte har smykkene mange små stener fattet tett i tett for et ekstra skinnende uttrykk.

Mixed shapes 

Diamanter kommer i mange slipeformer, og nå ser vi et bredt utvalg diamantsmykker med ulik diamantslip, og ofte kombinasjoner av flere slipeformer. Dette gir et spennende og eksklusivt uttrykk av diamantsmykket. Denne sommeren er det spesielt populært med slipeformene Oval og Cushion cut, i tillegg til den tidløse brillianten.

Pearls

The pearl is the queen of gems and the gem of queens

- Grace Kelly -

Nå er de klassiske perlesmykkene tilbake for fullt i motebildet, og vi ser at både menn og kvinner henger seg på denne trenden. Denne våren er det spesielt lekkert med perler i kombinasjon med diamanter.

Naturens skatt

Perler er et naturprodukt, og hver perle er en unik skatt. Klassiske perlesmykker kan gå i arv som et kjært minne til neste generasjon. Perler er alltid like lekkert fattet i gult gull.

Sentimental Jewelry

Smykker med et personlig budskap blir ofte en favoritt man setter ekstra pris på. La smykkene snakke for deg med gullbokstaver fra Identity by Thune, eller få din personlige gravering utført hos oss.

Chunky hoops

Øreringer er tilbake for fullt i motebildet, og med ringer i ørene har du tilbehøret som passer til alt! Denne sesongen elsker vi spesielt de chunky modellene, som både er tidløse og elegante.

The gentleman's club

Nå ser vi mye av menn som pynter seg med vakre smykker og mansjettknapper. Våg å teste armbånd og halskjeder, og kombiner det klassiske med det trendy.

Alexander Lynggaard

De perfekte sommersmykkene finner du hos Alexander Lynggaard. Kolleksjonen inneholder armbånd og andre smykker i perler, stener og glade farger. Disse er lekre å kombinere med en flott klokke eller en av dine favoritter du allerede har. Se utvalget her.