• Fri frakt over kr. 700
  • Gratis retur
  • Fri frakt over kr. 700
  • Gratis retur

Velg riktig forlovelsesring

Mange velger å fri med en diamantring, og det finnes mange valgmuligheter når det kommer til stil og budsjett. Les våre tips her!

Noen spørsmål er viktigere enn andre. Hos oss finner du ringen når det er et JA du vil ha. Forlovelsesringen symboliserer kjærligheten deres og den bæres hver dag gjennom et langt liv. Vi anbefaler å fri med en diamantring av god kvalitet og klassisk design

Den absolutt bestselgende frierringen er en klassisk enstensring i Elegance-kolleksjonen. Dette er en elegant og solid modell hvor diamanten er av topp kvalitet, som passer fint ved siden av en giftering. Nå får du også denne klassiske modellen med side-diamanter på ringskinnen for et enda mer eksklusivt uttrykk. 

Ved kjøp av en Elegance-ring kan du også senere velge å oppgradere størrelse på diamanten. Det fungerer slik at vi tar din diamant i innbytte, og betaler tilbake dagens pris på diamanten.

Oppdag vår unike serie Bridal Eternity by Thune, her får diamantringer som passer perfekt ved siden av våre rekkeringer fra Eternity by Thune.

Andre populære ringer, er ringene fra Alliance-serien. Her kan du som kunde starte med en eller flere diamanter, og senere fatte inn flere som symboliserer ulike anledninger i livet. 

Noen ønsker også en helt unik ring. Da har vi dyktige fagfolk som hjelper deg med å tegne og produsere din egen, helt spesielle forlovelsesring.

Slipeform

Det finnes mange typer slip på diamanter. Klassikeren er brilliant cut, som er regnet for å være den beste slipen en diamant kan ha. Med brilliant cut vil diamanten reflektere lyset på den optimale måten, og man vil kunne se alle regnbuens farger i stenen. Brillianter får du bl.a. i våre klassiske enstensringer Elegance by Thune.

En annen populær diamant-slip er princess cut. Med sine rette kanter og firkantet slipeform er den en foretrukket diamantslip i en tidløs stil. I smykkene fra Princess cut by Thune finner du diamanter med princess cut ofte kombinert med brillianter for et lekkert uttrykk.

Budsjett

En moderne myte er at man skal bruke tre månedslønner på gifteringen. I USA er det tradisjon for å bruke minimum tre månedslønner, men i Norge følger vi våre egne regler. Det er selvfølgelig stor variasjon i hvor stort budsjett man har, og det er mange også her hjemme som ønsker å legge mye i forlovelsesringen. Mange velger en forlovelsesring som koster mellom 15.000 og 45.000 kroner. Da får man en vakker ring som vil gi mye glede.