• Fri frakt over kr. 700
  • Gratis retur
  • Fri frakt over kr. 700
  • Gratis retur

Alt om julehandelen hos Thune

Levering før jul

Vi vet at julegavene haster - og vi sender innen 1-2 virkedager. Noen varer har et par dager lengre leveringstid; informasjon om dette finner du på produktsiden. Vi tilbyr gratis frakt ved kjøp fra kr. 700, og returen er gratis og enkel - du får tilsendt en returetikett som du klistrer på returpakken.

Posten informerer om at 19. desember er siste frist for å få pakken frem til jul. For postnummer over 8000 er leveringsfristen 15. desember, men det er lurt å beregne noen ekstra dager leveringstid på grunn av stor pågang. Du velger selv om du ønsker å få varen levert på døren eller til hentested/ post i butikk.

Utvidet bytterett

Du kan bytte varen i hvilken som helst Thune-butikk. Oversikt over alle butikker finner du her. Vi har utvidet bytterett i julen fram til 13. januar 2024, og vi legger ved byttelapp i alle esker.

Dersom du har handlet i vår nettbutikk, kan varen enkelt byttes i fysisk butikk eller du kan sende den til vårt hovedkontor. Adresse og mer informasjon finner du her.

I nettbutikken kan du angre kjøpet innen 14. dager og få pengene tilbake. Vi har gratis og enkel retur, vi sender alltid med returetikett som du klistrer på returpakken. For kjøp i fysisk butikk har vi bytterett, dvs at du kan bytte i annen vare eller få tilgodelapp med varighet på 6 måneder.

Gratis gaveinnpakning

Alle våre produkter legges i pene gaveesker med silkebånd. Dersom du også ønsker at gaven pakkes inn med pent papir, ordner vi det for deg uten ekstra kostnad. Gaveinnpakning velger du enkelt i kassen i vår nettbutikk, da legger vi også med en pen til/fra-lapp.

Forsikret forsendelse

Det er helt trygt for deg som kunde å bestille i vår nettbutikk. Vi har ansvaret for forsikring av din pakke frem til du henter den ut, så du som kunde kan være helt trygg.  

Klikk og hent

Klikk og hent er den perfekte løsningen for deg som ønsker å reservere varen, for så å hente og betale i ønsket butikk. Du får hentemelding når produktet er klart for henting. Behandlingstiden er 2 timer innenfor åpningstiden.

Ønsker du veiledning

Dersom du skal gi en helt spesiell gave, eller har spørsmål rundt levering eller andre ting, hjelper vi deg gjerne. Ta kontakt på kundeservice eller i en av våre butikker for god veiledning eller en hyggelig prat.

Hvis du har spørsmål, ring 810 0 1857, send en epost eller chat med oss!