Meny

Precious by Thune

I Precious by Thune finner du nydelige gullsmykker fattet med ulike edelstener som safir, rubin og smaragd. Disse kvalitetssmykkene kan du ha resten av livet, og på grunn av sin klassiske design kan de også videreføres til neste generasjon. Ta vare på det som betyr noe for deg. Edelstener, såkalte precious stones, er vakre og eksklusive stener, ettertraktet grunnet sin sjeldenhet og skjønnhet.

Gullsmykker fattet med edelstenene safir, rubin og smaragd har vi samlet i kolleksjonen Precious by Thune. Smykker med vakre og ..

Smaragd er en kostbar og sjelden edelsten kjent verden over for sin vakre grønnfarge. I flere årtusener har smaragden vært en..

Rubin er en meget ettertraktet smykkesten på grunn av sin intense farge og hardhet, dette gjør den godt egnet til bruk i blant..

Smykkestenen safir er mest kjent for sin dypblå farge og høye verdi. Edelstenen safir har i flere årtusener blitt ansett som ..

Oppdag vår nye serie gullsmykker fattet med safirer i regnbuens farger! Smykkene har en vakker fargepalett, og er lekre både t..

close

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.