Rosetter med diamanter er et klassisk design som alltid er i tiden. Velg blant et stort utvalg rosetter i hvitt gull eller gult gull og i forskjellige størrelser.
Filtrer
NYHET
Diamantring i gult gull blomst 0,50 ct
En vakker og luksuriøs ring i gult gull fattet med 9 glitrende, brillian-slipte diamanter i kvaliteten W/SI som utgjør totalt 0,50 ct. Diamantene er fattet som en nydelig blomst. Et blikkfang av en ring som piffer opp alle antrekk! 

21 215,-
Diamantsmykke rosett 0,15 ct
Et nydelig diamantsmykke fra vår kolleksjon Rose by Thune. Anhenget er i hvitt gull og har diamanter i en rosett på totalt 0,15 carat.Anhenget er i hvitt gull og leveres uten kjede. Se relaterte produkter for passende anhengskjede.

5 340,-
Rosettanheng 0,20 carat
Dette rosettanhenget i hvitt gull har totalt 7 diamanter på totalt 0,20 carat i kvaliteten W/SI. Diamantsertifikat medfølger ved bestilling.Kjede medfølger ikke men kan bestilles ved siden av. Mange velger et gull eller sølvkjede på enten 42 cm eller 45 cm som er to av de mest vanlige størrelsene.

5 800,-
Diamantørepynt rosett 0,50 ct
Vakre diamantøredobber i hvitt gull fattet som en rosett. Diamantene er av W/SI kvalitet, og er på totalt 0,50 ct. Diamantøredobber er klassisk og tidløst, og kan brukes til enhver anledning.I vår serie Rose by Thune finner du vakre smykker fattet som rosett, med og uten fargesten. Finnes også i matchende anheng, se relaterte produkter.

14 695,-
Diamantanheng rosett 0,25 ct
Vakkert diamantanheng i hvitt gull fattet som en rosett. Diamantene er av W/SI kvalitet, og er på totalt 0,25 ct. Et nydelig anheng som dette er en flott gave til en du vil glede. Se relaterte produkter for matchende ørepynt.I serien Rose by Thune finner du vakre smykker fattet som rosett, med og uten fargesten. Anhenget er priset uten kjede, se relaterte produkter for våre forslag til passende anhengskjede.

7 175,-
Diamantanheng 0,33 ct
Vakkert diamantanheng i hvitt gull fattet som en rosett. Diamantene er av W/SI kvalitet, og er på totalt 0,33 ct. Dette er et nydelig anheng som vil skape glede og minner i lang tid. Se relaterte produkter for matchende ørepynt.I vår serie Rose by Thune finner du vakre diamantsmykker fattet som rosett, med og uten fargesten. Anhenget er priset uten kjede, se relaterte produkter for våre forslag til passende anhengskjede.

11 995,-
Rosettørepynt i hvitt gull 0,63 ct
Et par vakre ørepynt i et tidløst rosett-design utsmykket med diamanter. Disse ørepyntene løfter et hvert antrekk, både til hverdags og til fest!Ørepyntene er i hvitt gull og er fattet med diamanter på til sammen 0,63 carat. Se her for matchende smykker fra vår Rose by Thune kolleksjon.

17 995,-
Rosettanheng med diamant
Dette nydelige anhenget i hvitt gull med diamanter formet som en rosett, er en klassiker! Smykket har totalt 0,15 carat diamant. Perfekt som gave til den du er glad i, eller som en liten oppmerksomhet til deg selv. Vi gjør oppmerksom på at anhengskjede ikke medfølger, se relaterte produkter for passende kjede.Diamanter er verdsatte gaver mange blir glad for. Med riktig behandling, vil du ha glede av smykket i lang tid.

5 335,-
Diamantørepynt 0,17ct i gult gull
Fine ørepynt i gult gull med diamanter fattet i en rosett.Dette er en klassisk og fin modell fra Rose by Thune. Thune har et stort utvalg diamantsmykker i rosett både i hvitt og gult gull.

6 995,-
Rosettøredobber med 0,14 ct diamanter
Nydelige rosettøredobber med diamanter. Øredobbene er i 14 karat hvitt gull, med totalt 0,14 ct W.P diamanter.Dette er en klassisk og fin modell fra serien Rose by Thune. Perfekt som gave til deg selv eller noen du er glad i!

6 465,-
Diamantanheng 0,11ct gult gull
Et enkelt og klassisk rosettanheng i gult gull med diamanter. Vi gjør oppmerksom på at anhenget her er priset uten kjede, se våre relaterte produkter for passende anhengskjeder eller kombiner anhenget med et kjede du allerede har.I serien Rose by Thune har vi klassiske rosettsmykker i gult eller hvitt gull.

4 725,-
Diamantørepynt rosett i hvitt gull 0,15 ct
Et par vakre diamantørepynt i hvitt gull med diamanter fattet som en rosett. Ørepyntene er elegante og tidløse, og noe man kan ha glede av i mange år.Ørepyntene er i hvitt gull og er fattet med diamanter av W/SI kvalitet på til sammen 0,15 carat. I vår Rose by Thune kolleksjon finner du flere vakre rosettsmykker.

5 885,-
Diamantring gult gull 0,11ct
Ringen er i gult gull med en liten rosett. Dette er en klassisk ring som passer til jenter i alle aldre.Denne modellen finnes med matchende anheng og øredobber og også hvitt gull.

7 295,-
Rosettanheng i hvitt gull 0,17 ct
Et vakkert anheng i klassisk rosett-stil som alltid vil være moteriktig. Anhenget er utformet som en flott blomst og er derfor en utmerket gave til en spesiell person som du er glad i!Anhenget er i hvitt gull og er fattet med vakre diamanter på til sammen 0,17 carat. Anhenget selges uten kjede, se her for et utvalg av anhengskjeder.

4 250,-
Diamantring rosett i hvitt gull 0,16 ct
En vakker gullring med 7 brillianter fattet i et rosett-design. Ringen er elegant og tidløs, og kan brukes til alle anledninger.Ringen er i hvitt gull. Diamantene er av W/SI kvalitet og utgjør til sammen 0,16 carat. Se vår Rose by Thune kolleksjon for flere nydelige rosettsmykker.

6 995,-
Diamantørepynt stjernerosett 0,14 ct
Fine og delikate øredobber i hvitt gull. Diamantrosetten er formet som en stjerne, og har diamanter på totalt 0,14 carat. Den nette størrelsen gjør at øredobbene også egner seg for yngre jenter.Prøv også vårt machende anheng til disse øredobbene.

6 995,-
Rosettørepynt med diamanter 1,04 ct
Lekre rosettørepynt i hvitt gull med diamanter. Diamantene er på totalt 1,04 carat.Eksklusive rosettørepynt som hver består av 9 diamanter med en større diamant i midten.

29 295,-
Rosettanheng i gult gull med diamanter 0,20 ct
Vakkert anheng med diamantrosett som består av 7 diamanter på totalt 0,20 carat. Rosetten har innfatning i gult gull.Se relaterte produkter for passende anhengskjede til rosettanhenget.

5 575,-
Rosett diamantanheng gult gull 0,17 ct
Nydelig diamantanheng med rosett i gult gull fra Rose by Thune. Diamantene har kvaliteten W/SI og er på til sammen 0,17 ct.Anhenget leveres uten kjede. Se vårt utvalg av anhengskjeder her.

4 250,-
Diamantørepynt med rosett 0,33 ct
Lekker diamantørepynt i hvitt gull. Diamantene har kvaliteten W/SI, og er på til sammen 0,33 ct.Ørepynten er tidløs og vil se like elegant ut år etter år.

9 995,-
Rosettanheng med diamanter 0,32 ct
Tidløst anheng i hvitt gull med diamanter, totalt 0,32 ct, fra vår kolleksjon Rose by Thune. Kvaliteten på diamantene er W/SI.Anhenget leveres uten kjede. Se vårt utvalg av anhengskjeder her.

8 850,-
Diamantørepynt rosett 0,65 ct
Vakre diamantøredobber i hvitt gull fattet som rosett. Diamantene er av W/SI kvalitet, og er på totalt 0,65 ct. Finnes også i matchende anheng, se relaterte produkter.Diamantøredobber er klassisk og tidløst, og passer til en hver anledning. Gled en du er glad i med vakker ørepynt, eller unn deg selv litt luksus.

23 995,-
Diamantring i hvitt gull rosett 0,20 ct
En eksklusiv og vakker diamantring fra vår Rose by Thune kolleksjon. Ringen er fattet med brillianter i et klassisk rosett-design. En nydelig ring du kan ha glede av i mange år!Ringen er i hvitt gull og er fattet med 25 brilliantslipte diamanter som til sammen utgjør 0,20 carat. Se her for hele vårt utvalg av vakre rosettsmykker.

10 800,-
Rosettring med diamanter 0,98ct
Fantastisk rosettring i hvitt gull. Klassisk design som alltid er i tiden. Her får du 7 vakre diamanter fattet i en nydelig rosett.Rosettringene finnes i forskjellige størrelser og med matchende anheng, ørepynt og anheng.

36 325,-