0 x 0
 
Treff: 0
loading/laster
  iStock_000017343102XXLarge

  Ringen som sier alt og betyr mest

  Skal du gifte deg, trenger du først et JA, og så et par ringer! La forlovelses- og gifteringen være selve symbolet på deres kjærlighet til hverandre.

  Dette er ringene som sier alt og betyr mest. Gifteringene i Thunes Promise-kolleksjon byr på en rekke muligheter og finnes i mange kombinasjoner – vi hjelper dere å finne det perfekte symbolet på evig kjærlighet.

  Vår
  Julegaven med skygge

  Thune - din gaveleverandør

  Mange ønsker å gi en gave som er personlig og varig, Et smykke eller en klokke er ekstra personlig og flott å gi i gave. Vi har samlet noen gode gavetips og ideer til deg her!

  En gave til kjæresten kan godt vise din kjærlighet. Vi anbefaler et klassisk diamanthjerte, eller moderne lekre ørepynt med tilhørende armbånd. Seriene våre Romance og Victoria, har mange flotte gaver din kjære helt sikkert vil sette pris på!
 • Julegaven med skygge

  Thune - din gaveleverandør

  Mange ønsker å gi en gave som er personlig og varig, Et smykke eller en klokke er ekstra personlig og flott å gi i gave. Vi har samlet noen gode gavetips og ideer til deg her!

 • 24533_1

  Konfirmasjonsgave

  Opplev gleden ved å gi en konfirmasjonsgave du bare vet er perfekt! Vi har plukket ut noen av våre smykkefavoritter til konfirmanten. 

 • Diamant_forside

  Diamanter - kjærlighet i fast form

  En diamants farge, klarhet, slip og vekt bestemmer stenens verdi. Jo bedre diamanten er i hver av disse kategoriene, jo mer verdifull vil den være. Disse omtales gjerne som de fire C'er. Lær mer i vår nye brosjyre om diamanter.

 • 98845313_7

  Fødselsgave til mor og baby

  Det er lange tradisjoner med å feire kanskje livets største opplevelse, den dagen du holder din lille baby i armene for første gang. Ventetiden er over, og mange nye inntrykk og opplevelser venter. Mange velger å markere dette med en fødselsgave.
 • 22726 +22725

  Gifteringen viser deres kjærlighet

  Skal dere gifte dere og leter etter symbolet på deres kjærlighet?
  Thunes forlovelses- og gifteringkolleksjon byr på utallige muligheter og kombinasjoner. Dere kan velge akkurat de ringene som passer for dere, og kombinere det dere liker. Vi er alle unike, og det er også våre gifteringer!