Meny

Joy by Thune

Lekent og elegant, smykkene fra Joy kan du mikse og blande slik at du alltid har det perfekte tilbehøret til alle anledninger og antrekk.
Princess cut Joy by Thune

Joy by Thune består av øreringer, heng og smykkelåser som gjør at du kan bruke henget som ørepynt eller halssmykke.

Creoler

Øreringer har over lang tid vært sterkt tilstedeværende i motebildet og disse kan du bruke alene eller med øreheng med perler eller fargestener. På den måten kan du variere ut fra anledning og antrekk. Velg mellom øreringer i hvitt eller gult gull, med eller uten diamant. Når du velger øreringer fra Joy by Thune, har du det perfekte tilbehøret, uansett anledning.

Her finner du våre Joy-øreringer.

Øreringer fra Joy by Thune

Fargestener

Nå ønsker vi å smykke oss med flotte fargestener, som disse ørehengene i London Blue topas. Varier med ulike stener ut fra sesong, så har du alltid noe som passer! Kjøper du gullåsen ved siden av, kan du bruke ørehenget på et anhengskjede og du får dermed et flott halssmykke. Låsemekansimen er enkel å bruke og også denne kommer med og uten diamant. Se hele utvalget av smykkene her.

Perler

En bestselger i denne kolleksjonen er disse lekre perlehengene. De kommer både i hvitt og gult gull, slik at du kan bruke det til dine øreringer. På bildet vist her, har vi kombinert perlehengene med øreringer i gult gull og diamant - en uslåelig kombinasjon. Se også vår populære variant med månesten, denne har en nydelig, dus farge.

close

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.